torstai 21. helmikuuta 2013

Tehtävä 3 - What matters now???

Tehtävänä oli kirjoitella lukukokemuksia  Seth Godinin kirjasta  
What matters now
Avasin kirjan ja aloin katselemaan, että mikä se tämä oikein on hmm hmm... lueskelin eteenpäin ja sivulla 12 otsikon alla CONNECTED pistikin silmään oikein asiallista sanomaa, me agree. Sen kunniaksi katsotaan hauska video: 


Ei kannata ottaa turhaa stressiä jatkuvasti supervauhtia kehittyvästä teknologiasta, kyllä ne ihmiset vielä ymmärtää kasvokkain keskustelua ja asiointia, jopa pitävät siitä ja arvostavat sitä. Keep doing what you're doing!

Päästyäni sivulle 20 alkoi tuntua siltä että voikun voisi palata vanhaan aikaan ja verkkaiseen elämään. Alkoi jotenkin uuvuttamaan tämä kirja, aika HEAVYA tekstiä... Elämäntapaopas tuli mieleen, oliko tässä nyt mitään uutta? IHANAA, FANTASTISTA, NAMI NAMI JNE.! Poistunut muodista. En lukenut sivua 20.

Sivu 22 käsitteli vahvuuksia, jep hyvin sanottu: "The beautiful thing about being on a team is that, believe it or not, lots of people love doing the things you hate. And hate doing the things you love. So quit diligently developing your weaknesses. Instead, partner with someone very UNlike you, share the work and share the wealth and everyone’s happy." (Marti Barletta). Olen tosin omaksunut tämän kauan aikaa sitten, pätee! On kiva kun joku muukin on oikeassa ;)

Juuri näin!  Sivu 23. Kehitysmaiden ongelmiin on syynä mm. kyseisten maiden oma korruptoitunut hallinto sekä aseita maihin vievät tahot.

Pidä hauskaa töissä ja töitten ulkopuolella (s 26). Mielenkiintoista muuten miten vanhemmat sukupolvet usein kokevat hauskanpidon töissä todella paheksuttavana ja kevytkenkäisenä. Mitä mieltä olet? 

JEES JEES! Sivulla 28; jos joku löpisee jotain jostain jumalasta tosissaan niin kyllä sen lukeminen loppu siihen. Total money make over, sounds good, hah!

Niin ÄÄMERIKKALAISTA!

COMPASSION: kaunista ajattelua, yhdyn tähän (s. 33)

Hahahaa, tämä DUMB oli ensimmäinen mikä pisti naurahtamaan (s. 43)... juu tiedän tämän melko idearikkaana henkilönä; ei tule onnistumaan, ei ei kannata... älä nyt hullujas puhu :)

Aika diipa daapaa, ei kommentoitavaa moneenkaan sivuun. Muutamia mielestäni hyviä pointteja siellä täällä. Taisivat ainakin enemmistö kaikista näiden pikkujuttujen kirjoittajista olla amerikkalaisia, mikä alkoi puolessa välissä kirjaa ällöttämään. En suosittele tätä kirjaa kerralla luettavaksi. Kannattaa ehkä ottaa pienissä pätkissä silloin tällöin kun kaipaa jonkun itsensä mielestä älykkään antamia elämänohjeita ;) 

Heh, nyt odotan innolla että pääsen lukemaan muiden kurssilaisten arvosteluja...


P.S. Sori kun tämän tekstin välit ovat osittain ylisuuret, mutta enpä löytänyt miten korjata?!

2 kommenttia: